Bilreklame

Bilreklamer tilpasset dine behov

Fang potentielle kunders opmærksomhed og spred dit budskab på en effektiv måde med reklame på din bil. Hos PrintD tilbyder vi bilreklamer i form af folie i alle størrelser og farver. Uanset om det er dit firmalogo eller et fængende budskab, der skal gøres synligt på bilen, står vi altid klar til at hjælpe dig med det grafiske design. Vi udarbejder designet ud fra dine præferencer og tilpasser det til netop din bil og din ønskede placering på bilen. Reklamen kan eksempelvis placeres på bildøren eller på en af ruderne – det er helt op til dig. Vi kommer naturligvis med gode råd og vejledning, hvis du ønsker det.

Nem og holdbar reklameløsning

Folien kan holde til al slags vejr. Så uanset om det er solskin eller sne og slud, kan du regne med, at din bilreklame bliver siddende og ikke falmer. Når det er tid til at få udskiftet reklamen, kan den gamle folie nemt og hurtigt tages af og erstattes med det nye budskab.

Ønsker du mere info om mulighederne med bilreklamer?

Har du spørgsmål til vores arbejde med bilreklamer, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon 50 50 93 00 eller skrive til os på mail info@printd.dk.