Totalløsning

Totalløsninger til bl.a. nyopstartede virksomheder

Har du netop startet din virksomhed, kan vi hjælpe dig med at bygge den grafiske del af dit brand op fra bunden og give dig en god start med markedsføringen. Vi tilbyder grafisk assistance til design af logo samt rådgivning i forhold til de bedste reklameløsninger for netop din virksomhed, så du kan nå ud til potentielle kunder.

Spar tid og penge

Ved at bruge én samlet leverandør kan du holde udgifterne nede og samtidig spare tid. Hos PrintD stræber vi altid efter at levere den bedste service samt imødekomme dine behov.

Tæt personlig kontakt

God personlig kontakt er vigtigt for os, så vi kan yde den helt rette vejledning. Vi kommer derfor meget gerne og besøger din virksomhed, så vi sammen kan finde frem til den mest optimale løsning for netop dig og din virksomhed.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Lad os tage en helt uforpligtende snak om dine visioner og ønsker til en totalløsning. Vi kommer gerne med inputs og idéer til, hvordan vi kan løse opgaverne. Så ring til os på telefon 50 50 93 00 eller skriv til info@printd.dk for at høre nærmere om et potentielt samarbejde med os.